Ski 2000

Årets skitur gik til Val Thorens i uge 4.

Det var også den første skitur i “nyere” tid. Jeg havde nemlig holdt en pause på ca 6-7 år. Ret fedt at komme igang, men det var også svært. Der var kommet nye ski, og jeg havde åbenbart glemt det meste.

Vi rejste med SNE & SNÖ... Men rejsen starte lidt uheldigt.

Planen var at vi skulle lande i Chambery, men pga for dårligt vejr landede vi i Grenoble. Det er normalt ikke det store problem, men der var lige 6 fly der var landet i Grenoble. Så der var lidt kaos. Men hvad vi var på vej på ski. Da vi så skulle med bussen til Val Thorens, var den forsinket. Den havde kørt gæsterne til Chambery, og der var alle gæster checket ind. Men det fly de skulle hjem med stod i Grenoble. Så alle folk skulle finde deres bagage og ud i busserne igen, og køre til Grenoble. Så da klokken var 0400 kom vores bus, og vi kom afsted med Val Thorens.

Vi var vel fremme kl 0715..

Ugen forløb fint som kan ses på billederne KLIK HER

Da vi så skulle hjem, var der igen problemer. Vores fly var landet i Lyon istedet for  Chambery, så vi “skulle” bare lige køre derud.

Men vi kom afsted, selv om vi var ret forsinket pga trafikuheld på vej med fra Val Thorens. Da vi skulle lande i CPH var der orkan. Det var noget ef en landning, de fleste troede at de skulle dø...

Men som man siger, ned kan man altid komme